Fidget Spinner (Fri fragt)Fidget Spinner (Fri fragt)


Årets vildeste trend

Nu har verden fået en ny dille - Fidget spinneren! Dette lille vanvittigt vanedannende legetøj har taget verden med storm!

Den populære Fidget Spinner er designet til at holde dine hænder beskæftiget. Det perfekte tidsfordriv til rastløse fingre, hvad enten du sidder i sofaen og ser TV, eller skal koncentrere dig om en opgave. Når du roterer spinneren med fingrene, giver det en afstressende og beroligende følelse. 

Fidget Spinners også kendt som Tri Spinners startede som et værktøj for børn med koncentrationsproblemer, men man opdagede hurtigt at alle personer har gavn af Fidget spinners effekt. 

I dag bruges de både som sjovt legetøj til børn, men også som et performances værktøj til voksne, da det hjælper til at fokusere og yde mere. Fidget spinneren skal endda have en beroligende effekt på folk med ADHD, autisme eller angst. 

Fidget Spinner holde hjernen fokuseret og hænderne beskæftiget. Den er et godt alternativ til dig, der konstant klikker på kuglepennen, trommer på skrivebordet eller vipper på stolen, bider negle eller bare generelt har svært ved, at holde hænderne i ro. Brug den til at lindre stress og spænding i hverdagen, eller hvis du fx prøver at holde op med at ryge og mangler noget at have i hånden. 

Fidget Spinners er en erstatning for disse dårlige vaner. Fidget Spinners er lydløse og genere derfor ikke andre omkring dig. Den er med til at gøre dagen bedre, og stressede situationer kan pludselig virke mere overskuelige.


Hop med på den nye dille - Fidget spinneren!

Den lille roterende gadget er lige populær blandt børn, som voksne. Den er nem at bruge og når du bliver rigtig god, kan du lave forskellige tricks med den, og blære dig overfor dine venner!

Du kan have den med dig overalt og den passer lige ned i lommen.

Det er simpelt, sjovt og vanedannende - kan kun anbefales.

FRI FRAGT


Værdi 129,- // Afairdeal pris KUN 39,-


Fidget Spinner (Fri fragt)


  • Efter købet skal du ikke foretage dig yderligere.
  • Der er op til 2-7 dages leveringstid på denne deal.
  • Der er Fri fragt på denne vare. 
  • Dette tilbud er et specielt Afairdeal-tilbud, hvilket betyder at du har 14 dages refunderingsmulighed som køber.


Fidget Spinner (Fri fragt)


Dealen leveres af:

Celux ApS

Tjørnevænget 10, 6000 Kolding

Cvr:36392819

Tlf: 72190093Andre gode tilbud


2016 Afairdeal.
Alle rettigheder forbeholdes.