Sådan fungerer vi

Vi kræser for dig!

Det er vigtigt for os, at du som kunde hos Afairdeal.dk får den bedste service og en FAIR DEAL 

- hver gang du handler hos os.

Derfor er vi kvalitetsbevidste omkring vores service og stiller store krav til vore samarbejdspartnere, forinden aftaleindgåelse.


Nem og sikker betaling

På Afairdeal.dk kan du trygt vælge mellem flere forskellige betalingsformer: Visakort, Mastercard, Maestro eller Mobilepay. Vi vi benytter en sikker betalingsløsning fra danske Quick Pay med en SSL-krypteret betalingsgateway.

Efter købet af et tilbud, sender vi dig dit værdibevis direkte på e-mail, så du hurtigt kan gøre brug af dit køb.

 

Hurtig levering

Når du har foretaget et køb på Afairdeal.dk vil du modtage dit værdibevis i din indbakke. Det er derfor vigtigt at du er omhyggelig med at angive din e-mail adresse korrekt.

Omhandler dit tilbud produkter eller serviceydelser, der indløses i en fysisk butik, kan du gøre brug af dit værdibevis med det samme, med mindre leverandøren har gjort opmærksom på andet under fanen DET MED SMÅT. Hvis du skal modtage din vare med posten, kan du også følge forsendelsen under fanen DET MED SMÅT. Vi bestræber os på at alle vores leverandører overholder en kort leveringstid af de tilbud, de reklamerer med på Afairdeal.dk, så du som forbruger hurtigt kan benytte dit tilbud.

 

Sociale medier

Følg os på de sociale medier og del dine oplevelser og tilbud fra Afairdeal.dk med dine venner.

2016 Afairdeal.
Alle rettigheder forbeholdes.